Walker fortelte fra Teltmesteren.dk

By:

I mit ”tidligere liv” som eksportingeniør har jeg rejst kloden tynd og været bosat i mange forskellige dele af den store vide verden. Jeg har mødt mange forskellige mennesker fra ligeså mange forskellige lande, byer og kulturer. Jeg føler mig i den grad privilegeret, at jeg har haft muligheden for at tage hele verden ind gennem alle disse år, og samtidig forsørge min familie. Samtidig er jeg taknemmelig for at kunne trække mig tilbage i en tidlig alder og tilbringe mere tid med samme familie – og for ikke at behøve at rykke teltpælene op konstant for at flytte efter opgaver i arbejdets medfør.

Faktisk er jeg så ”mæt af verden”, at jeg efterhånden foretrækker fuglefløjt i maj måned frem for Jamaicas hvide, bløde sandstrande. Jeg foretrækker decembersjap i Købmagergade frem for hedebølge i Dubai, og den lysegrønne, danske bøgeskov frem for de veltrimmede japanske haver. Det er, som om jeg aldrig har fået oplevet mit eget land – og det har jeg til alt held mulighed for at råde bod på nu!

Derfor har jeg investeret i en lækker campingvogn, så familien kan komme på tur. Vores datter syntes ikke helt godt om ideen fra starten, men kan godt se det smarte i det, nu hvor hun selv har fået en lille. Campinglivet er nemt og bekvemt, og med en god stor campingvogn samt et rummeligt Walker fortelt er vi godt hjulpet, når vi begiver os ud på landevejen for at erobre de danske campingpladser. Med Walker fortelte fra Teltmesteren.dk går man aldrig galt i byen. Teltene er solide, vandtætte, veludluftede og med store vinduer i dugen, så der slipper masser af lys ind. En teltdug af et robust og slidstærkt materiale samt limede syninger sikrer, at dit Walker fortelt holder til at blive slået op og pakket ned igen uden skrammer – år efter år.