Vores forældre blev så glad for det nye fortelt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har altid elsket campingferie, og jeg har altid været afsted på camping hver sommer med mine forældre og min bror. Jeg synes det dejlige ved campingferie er den frihed man har. Når man bor i sin campingvogn kan man altid rejse videre til en anden campingplads, hvis man ikke skulle bryde sig om den første. Derudover så er det altid sjovt at være barn på en campingtur, der har altid været jævnaldrende som min bror og jeg har kunnet spille fodbold med og så videre. Og efterhånden som vi er blevet ældre har vi også kunnet feste om aftenen på campingpladsernes diskoteker.

Vi har altid rejst mellem forskellige campingpladser på vores campingferier, og det betyder én ting, man skal altid pakke det oldgamle fortelt sammen og sætte det op igen. Det er den værste opgave, og mig og min bror hader den som pesten. Nu synes vi dog at vi er blevet for gamle til at tage med vores forældre på ferie, og vi vil hellere selv rejse med vores venner. Inden vi skulle fortælle dem det, havde vi fundet et nyt fortelt til dem, fordi vi kunne ikke se hvordan det kunne være muligt for dem selv at slå det oldgamle fortelt op.

Vi fandt et drøn smart oppusteligt fortelt på Teltmesterens hjemmeside, og det valgte vi at købe til vores forældre. De har et kæmpe udvalg af fortelte, så det var ret svært for os at vælge. Men da vi læste om hvor smart det oppustelige fortelt var, så var vi ikke i tvivl. Der løber nogle luftkanaler rundt langs kanten og når man puster dem op, så står teltet helt af sig selv. Vores forældre blev selvfølgelig kede af at vi ikke ville med på ferie længere, men de blev også rigtig glade for det nye fortelt, så den træls nyhed endte med en lykkelig slutning.

Posted in: fortelt