Villatelte fra Teltmesteren.dk

By:

Min kæreste og jeg er begge friluftsmennesker – vi mødte hinanden på en international spejderlejr for snart mange år siden, og finder stor fornøjelse i aktiviteter som havkajak, træklatring, fritidsdykning og vandreture. Efter at vi har lagt os børn til, er det dog så som så med oplevelser i vildmarken – men det betyder ikke, at vi sparer på oplevelserne! De er blot af en lidt anderledes karakter. Men vi er meget enige om, at all-inclusive pool ferier ikke er den feriekultur, vi vil opdrage vore børn i. De skal have naturen tæt på og lære at påskønne den, som vi selv begge har lært gennem vores opværkst.

Vi ynder at tage ungerne med på teltferie, især i Sverige, for i Sverige har vi fordelen af at måtte campere med telt uden for pladserne, hvis vi har lyst til at overnatte en eller flere nætter i det fri. Til det formål skal man som minimum bruge et villatelt af en vis kaliber. Teltet skal være fornuftigt disponeret, det skal være let at slå op, og det skal beskytte mod såvel indtrængende vand og fugt som insekter. Især om sommeren kan myggene i de svenske skove ødelægge en god ferie – og så er der jo også flåterne, hvis bid kan være direkte livsfarlige. Samtidig skal udluftningen være i orden, hvis der skal sove fire mennesker i teltet. Det danner trods alt en del kondens.

Vi har købt vores villatelt hos Teltmesteren.dk. Her er udvalget stort og varieret, og samtlige telte holder en fin standard. Det er nemt at finde nøjagtig det villatelt, der passer til hele familiens behov – villateltene er udformet efter kuppel-devisen, således at de er lette at slå op og pakke sammen. Samtidig hverken fylder eller vejer de særlig meget, så de er nemme at have med i bilen.

Villatelte fra http://www.teltmesteren.dk/villatelte/ har aldrig skuffet os!

 

Posted in: villatelte

Villatelte fra teltmesteren.dk

By:

Når man, som i min familie, elsker frisk luft, frihed og oplevelser, er campinglivet den helt rigige løsning – ihvertfald mens børnene er i den alder, hvor de stadig synes, det er sjovt, og kan få en masse ud af det. Samtidig er campingferier billigere end traditioneller charterrejser og all inclusive ferier, og der er mange flere muligheder for at improvisere og få alle de sjove detaljer ved turen med.

 

Min mand og jeg samt vores tre børn pakker hver samme bilen, spænder transportkassen på taget, og smider villateltet i baggagerummet. For os er det vigtigt, at teltet ikke fylder for meget, er nemt at pakke sammen og transportere – og frem for alt er veludluftet. Vi skal trods alt sove to voksne og tre børn i det, og et dårligt udluftet telt kan hurtigt samle for meget kondensvand.

 

Hos teltmesteren.dk fandt vi et stort udvalg af villatelte, som hver især lever op til forskellige behov. For os gjaldt det om at finde et, som var tilpas stort, og med et fortelt der var stort nok til at holde hele familiens beholdning af gummistøvler tørre, selv i øsende regn.

 

Villatelte fra teltmesteren.dk udmærker sig ved at være lette. Udover at de ikke vejer så meget, er de nemme at have med at gøre, og fylder utrolig lidt i bagagerummet. Derudover er de lavet af et slidstærkt materiale, som er modstandsdygtigt overfor alle vejrlig. Alle syninger er tapede, hvilket gør teltet regn- og dug-tæt, og udluftningen er helt tilpas.

 

Vi bestilte vores villatelt hos teltmesteren.dk og fik det leveret hurtigt og til døren – så havde vi masser af tid til at holde “generalprøve” på telt-opsætning i haven, og vore to ældste børn kunne med lethed finde ud af det! Der går nok et par år, inden den yngste på tre lærer det, og jeg er sikker på at teltet sagtens kan holde så længe – villateltet holder en virkelig høj kvalitet til prisen.

 

Jeg kan på det varmeste anbefale telte fra teltmesteren.dk

Posted in: villatelte