Vi skifter ofte campingplads, så et oppusteligt fortelt er perfekt

By:

Som overskriften måske indikerer, så har min mand og jeg erhvervet os et fortelt til vores campingvogn. Det har vi gjort, fordi vi har ændret vaner, når vi camperer, således at vi ikke opholder os på samme plads en hel ferie. Tværtimod, er ældre og har fået mere tid på hænderne, hvilket giver længere ture, og dermed mere rådighed til at se flere destinationer. Det er også på grund af dette, at vi har købt et nyt fortelt. Simpelthen fordi vores behov har ændret sig.

 

Netop fordi at vi rykker teltpælene op og skifter plads oftere, så har vores behov bevæget os fra at skulle bruge et kraftigt telt, som havde visse kvaliteter, og over til et lettere telt, som er nemt og hurtigt at slå op. Og det må man sige, at et oppusteligt telt er. Det er legende let at slå op, fordi luftkanalerne helt automatisk fyldes op, når teltet sættes til, og netop dén kvalitet er guld værd, når nu vi er blevet ældre og rykker oftere rundt mellem campingpladser.

 

Vi fandt det helt rette telt hos Teltmesteren

Stedet hvor vi fandt vores telt var her hos Teltmesteren, og her handlede vi fordi, at vi følte os enormt sikre på deres hjemmeside. Det gjorde vi fordi, at de løbende er gode til at fortælle, hvad man kan forvente af deres produkter – og hvem, der har bedst behov for hvilke. Eksempelvis, så var det faktisk et tilfælde, at vi fandt ud af, at det var et oppusteligt telt, som passede bedst til os. Vi besøgte oprindeligt Teltemesteren bare for at finde et nyt telt. Men på grund af deres gode og hjælpsomme service, så fandt vi jo hurtigt ud af, at en anden type telt faktisk dækkede vores behov bedre. Dét er god service. Derudover, så får man selvfølgelig også gode priser og kvalitetstelte, så de er da klart en anbefaling værd.