Undgå at komme hjem med det forkerte fortelt

By:

Jeg er udmærket klar over, at det kan være en jungle at finde rundt mellem de mange forskellige typer og størrelser af fortelte, som skal kunne stå ved din campingvogn. Ikke nok med at der er mange forskellige størrelser, og at man skal have fundet det rette, men så skal man også overveje, hvilke behov man har til sit fortelt. Netop disse behov er ganske enkelt afgjort af ens vaner og den måde, man camperer på.

 

Er du eksempelvis typen, som er fastligger, så har du nok meget godt styr på dit udstyr. Du er klar over, at det at være fastligger har særlige krav til teltet. Men er du derimod knap så rutineret, så kan du måske nemmere komme i tvivl. Som udgangspunkt, så kan du dog bruge din måde at campere på som pejlemærke. Er du tilhænger af weekendture eller det at skifte campingplads hyppigt, så kan du overveje et telt, som er let – eventuelt oppusteligt – så det er hurtigt at slå op og tage ned. Så skal du ikke stå og bøvle og bruge energi på det, når det alligevel skal tages ned dagen efter – det er efter mine egne erfaringer meget klogt at overveje.

 

Du finder nemmest det rette telt hos Teltmesteren

Fordi der er flere forskellige måder at campere på, så er der som sagt forskellige behov til vognens fortelt. Heldigvis kan du, hvis du leder de rette steder, sikre dig at komme hjem med det rette telt til dig. Selvfølgelig skal du følge mavefornemmelsen og eventuelt de korte guidelines, som jeg er kommet med her, men du kan også besøge denne webshop: http://www.teltmesteren.dk/. Her er der nemlig stort fokus på servicen, hvilket betyder, at du på overskuelig vis kan danne dig et overblik over egenskaberne blandt det store udvalg, ligesom du også helt overordnet set finder kvalitetstelte til gode priser. Med andre ord er shoppen en anbefaling værd, og jeg har da også selv købt mit oppustelige fortelt der.

Posted in: fortelte