Stor fleksibilitet på campingturen med et lufttelt købt på tilbud

By:

Min familie og jeg elsker at køre af sted med campingvognen i weekender og ferier i sommerhalvåret. Vi er ikke fastliggere, men elsker den frihed, der ligger i at kunne køre fra sted til sted, og fleksibilitet er vigtigt for os. Derfor har vi for nylig købt et lufttelt – også kaldet et letvægtstelt eller oppusteligt telt – som har den fordel, at det er utrolig nemt at opsætte. Jeg søgte på nettet efter flere udbydere at lufttelte, så jeg kunne sammenligne pris og kvalitet. Jeg fandt ud af, at Teltmesteren.dk har mange gode tilbud på telte, herunder også lufttelte. De forhandler bl.a. lufttelte fra den hollandske producent Doréma, og fordi de ikke har nogen fordyrende mellemled, så tilbyder de kvalitetstelte til billige priser. Min mand og jeg besluttede os for at købe et lufttelt i modellen Magnum Air Weathertex 390, som vi fik til en god pris. Vi kunne også have valgt den mindre model Magnum Air Weathertex 290, men da vi er to voksne og to børn, så er det rart med ekstra plads. Teltet er fremstillet i superlet, stærkt polyester og har et genialt oppusteligt luftkanal-system, som gør, at det hurtigt kan opsættes. Teltet er åndbart, og vi valgte farvekombinationen blå/grå, men kunne også have valgt antracit/grå eller bordeaux/grå. Det eneste, man skal være opmærksom på, når man køber et lufttelt, er, at det kan tåle mindre regn og blæst end et universaltelt, men jeg synes, at fordelene ved, at det er så lækkert at bo i og nemt at pakke sammen opvejer den ene ulempe. I webshoppen fås også luftteltet Magnum Air Season i et kraftigere TenCate materiale, og køber du Magnum Air Season 520, så får du virkelig luksusudgaven. Du kan også vælge modellen Star Camp Futura, der fås i flere størrelser til en billigere pris, og hvor du kan købe ekstra tilbehør som f.eks. ekstra sovekabiner. Jeg oplevede at få en god service hos Teltmesteren.dk, da jeg spurgte ind til forskellene på to modeller af lufttelte. Det var nemt at bestille, og jeg fik fri fragt og hurtig levering, og jeg er især glad for, at jeg fik det til så billig en pris.     

Posted in: lufttelte