Oppustelige telte fra Teltmesteren.dk – et fortelt, du har råd til!

By:

Alle, der kender min kreste og mig, vil kunne fortælle dig, at vi nok er født 35-40 år for sent. Vi burde have været hippier i de orangebrune halvfjerdsere med fri kærlighed og kollektiver og diverse eksperimenter. Det er ihvertfald sådan, vores mindsets er – og det r nok også derfor, vi faldt for hinanden dengang på Roskilde festival for mange, mange år siden.

 

Det var således heller ikke helt planlagt, at der skulle komme et barn, men det gjorde der – og et par år senere eet til. Vi tager tingene som de kommer, men det er jo ikke just noget, der gør noget positivt for eens budget, når den ene er studerende og den anden prøver at leve af sin kunst. Så vi måtte spare al ferie, festivaller og øvrig fornøjelse væk. Man er vel et ansvarligt menneske. Derfor kom det som sendt fra himlen, da en af vore gamle venner tilbød os at overtae hans campingvogn kvit og frit, da han ikke havde plads til den længere.

 

Vi tog med glæde imod tilbuddet og var med eet campister – noget, vi ikke ville have kunnet forestille os for seks år siden, hvor vi tomlede gennem Europa, backpackede i Nepal, eller rejste på Interrail-billet. Disse rejseformer naturligvis udelukkede nu, da vi har lagt os børn til, men vi er rørende enige om at ferie – det skal vi ikke snydes for! Og der er faktisk mange andre, der er som os, måtte vi konstatere, da vi endelig fik spændt campingvognen bagpå WV’en og kom ud på vejene: Yngre mennesker, som ikke har råd til dyre ferier, men gerne vil give deres børn en ferieoplevelse på trods af stram økonomi.

 

Derfor var vi også glade, da vi fandt ud af, at man kan købe oppustelige telte temmelig billigt hos Teltmesteren.dk. Et oppusteligt telt er et fortelt til campingvogn, som er let at slå op, og ikke vejer det store. Oppustelige telte fra Teltmesteren er vand- og vindtætte, og passer lige til vore behov!