Oppustelig telt fra Teltmesteren

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg tror ikke, jeg kan komme på een eneste negativ ting ved det at være campist. Faktisk kan jeg nævne adskillige positive. Camping er en billig måde at feriere på – en campingvogn har tjent sig selv hjem mange gange, hvis man i stedet skulle have overnattet på hoteller eller i hytter. Som campist har man friheden til pludselig at lave om på sine planer midt i rejsen. Man er ikke afhængig af forudbestilte flybilletter og hotelværelser, og der er altid en campingplads i nærheden. De fleste campingpladser er veludstyrede, og hvis man ikke har lyst til at spise på en restaurant, men måske gerne vil være lidt for sig selv, har man muligheden for at kokkerere foran sin campingvogn og få lige netop de retter, man har lyst til.

 

Man kan sige, at man kører rundt i sit eget specialindrettede hotelværelse, og man bestemmer selv, hvor det skal placeres. Der er selvfølgelig ingen room service, men det overlever man jo nok.

 

Min hustru og jeg har camperet hver sommer de sidste tyve år, og efter at vi begge er blevet pensionerede, tager vi somme tider en lille efterårs- eller forårstur ned gennem Tyskland for at hilse på fastliggerne på de campingpladser, vi normalt besøger. Der er ikke så overrendt som om sommeren, og så er det altså bare lidt hyggeligere.

 

Uanset om man er en stor familie eller blot to peroner, er det vigtigt, at udstyret er i orden – og noget af det vigtigste er et godt, solidt fortelt. De seneste år har jeg brugt et oppusteligt telt, jeg fandt hos Teltmesteren.dk. Jeg blev meget positivt overrasket over, hvor høj kvalitet, Teltmesterens telte generelt holder, og hvor lette de er at have med at gøre. Det kan godt være en kamp at slå sådan en fætter op, men med fortelte fra Teltmesteren.dk går det som en leg. Det er utrolig høj kvalitet til prisen, og jeg kn på det varmeste anbefale webshoppen på http://www.teltmesteren.dk/, skulle du være på jagt efter et solidt fortelt.