Nyt fortelt?

By:

Det er ikke så længe siden, at jeg var ude og anskaffe mig et nyt fortelt til min campingvogn. Det har været længe undervejs, i og med at mit gamle var slidt, grimt og lidt for stort og tungt til mine og min kones behov. For nogle år siden brugte vi meget tid og energi på at campere, fordi vi elskede det. Vi elsker det stadig, men vi er i disse tider nødt til at skære lidt ned i intensiteten på grund af lidt af hvert – desværre.

 

Op til denne sommer har jeg så været ude og købe et nyt fortelt. Det gamle var svært og tungt at sætte op, fordi det var i gamle materialer, og fordi det var begyndt at blive noget bøvl. Med andre ord manglede vi altså et telt, som passede lidt bedre til vores behov.

 

Et lufttelt til korte ture

Som campingentusiast kan jeg fortælle, at et fortelt ikke bare er et fortelt. Tværtimod er der telte, som passer bedre til dem, som er længe afsted ad gangen – og andre telte, som passer bedre til sådan nogen som os, som er afsted i weekender eller i kortere stunder. Forskellen er typisk, hvor meget de kan holde til fra vejret, samt hvor nemme de er at slå op og ned.

 

Det nye, som vi har købt, er et lufttelt. Lufttelte og letvægtstelte er supergode til typerne, som flytter sig meget, eller som foretrækker weekendture. De kan ikke holde til helt så meget fra naturens side, som de større og mere kraftige telte kan, men det er superfint til vores brug. Vi købte teltet hos Teltmesteren.dk, hvor pris, kvalitet og ikke mindst kundeorienteret service er i højsædet. Vi har handlet her et par gange, og det har været en lige god oplevelse hver gang. Så det er klart en anbefaling værd.

Posted in: lufttelte