Lufttelte fra Teltmesteren.dk – nemme at slå op og tage ned

By:

Min kone og jeg har altid elsket at campere, og har rejst i det meste af verden med bare et lille telt, et par soveposer og liggeunderlag, og en trangia til tilberedning af mad. Vi har nydt aftener under åben himmel, i skæret fra lejrbålet og med skovens, havets eller bjergenes lyde som eneste underlægning. Vores base camp har altid været minimalistisk, for ikke at forstyrre landskabet og den naturlige fauna, og vi har nydt at kunne bevæge os rundt i omgivelserne og samtidig bo midt i dem – lige som vi havde lyst til. Der er en utrolig frihed forbundet med livet som campist, og man kommer tættere på naturen, end hvis man bare bor på et hotel og spiser på restaurant hver aften. Som friluftmennesker er campingferie at foretrække frem for mange andre ferieformer, og – i hvert fald for mig – den mest afslappende måde at få fyldt energi depoterne op på.

Nu er vi dog kommet op i årene, og kræfterne er ikke hvad de har været – det samme kan siges om leddene, musklerne og knoglerne. Det er svært at nyde en dejlig campingtur i naturen, når ryggen værker, og man dårligt kan røre sig om morgenen, fordi alt er stift og koldt. Derfor har vi måttet kaste håndklædet i ringen og investere i en campingvogn – noget, vi ikke siden har fortrudt eller ønsker at gøre om. Med campingvognen kan vi næsten det samme som med teltet – vi kan vælge natur-campingpladser, som dog stadig er fyldt med rare faciliteter såsom rindende vand og toiletter, og stadig være tæt på skoven eller stranden. På den måde kan vi nyde udflugterne uden at skulle bekymre os om nattesøvnen.

Til campingvognen har vi købet et lille lufttelt, som, udover at tjene som opbevaring af vandrestøvler og oppakning, også er et fint opholdsrum, hvis det regner udenfor. Vi fandt vores lufttelt hos Teltmesteren.dk, hvor udvalget er stort og priserne lave på alle typer fortelte, lufttelte og letvægtstelte.

Posted in: lufttelte