Lufttelte fra Teltmesteren

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Uden at prale kan jeg vist roligt sige, at jeg har besøgt samtlige campingpladser, der er værd at besøge, i Nordeuropa gennem de seneste 12 år. Siden jeg gik på efterløn, har jeg sat en ære i at udforske verden omkring mig – det kan jo ikke blive til de helt store jordomrejser på en efterløn, så jeg holder mig til campinglivet, og faktisk nyder jeg det i fulde drag. Jeg har aldrig ejet en båd, et kolonihavehus eller et sommerhus. Campingvognen er mit andet hjem, og jeg føler mig fri og lykkelig, når turen går sydpå mod nye eventyr – og nye campingpladser. Der kommer jo hele tiden flere til …

 

Min trofaste campingvogn har efterhånden fulgt mig i samtlige år – de første par år eller tre lejede jeg mig frem, men det kan jo ikke betale sig i længden, så jeg måtte punge ud ti en vogne, jeg kunne have på mere permanent basis. Jeg har måttet skifte forteltet et par gange på grund af skader. Man har ikke lyst til at campere med et defekt fortelt. Intet kan ødelægge den gode stemning som gennemblødt tøj og madvarer, der er ødelagt af fugt – eller invaderet af myrer! Desuden er det irriterende ikke at kunne sove i sit fortelt, fordi man bliver skamstukket af myg og andet kryb, eller får sin nattesøvn ødelagt af kondensvand. Såsnart jeg finder så meget som en mikroskopisk flænge eller fugtskade på mit fortelt, ryger det ud, for det bliver kun værre.

 

Mit seneste fortelt er et lufttelt fra Teltmesteren.dk. Et lufttelt er et letvægts fortelt, som er nemt at sætte op, slutter helt tæt til campingvognen, og samtidig er utrolig veludluftet. Og til prisen er det særdeles høj kvalitet. Holdbarheden er ligeledes i top – jeg har endnu ikke fundet hverken fugt eller flænger i mit fortelt fra Teltmesteren.dk. Faktisk sover jeg oftere i forteltet end i selve vognen, for det er behageligt og tempereret – og så er det hyggeligt at invitere de andre fra pladsen indenfor, hvis man er så uheldig, at det regner en dag!

Posted in: lufttelte