Letvægtsteltet er perfekt til campingferien

By:

Jeg er bidt af en gal cyklist. Ikke at jeg selv cykler andet end frem og tilbage fra arbejde, men mere cykelsport som sådan. Min store drøm har længe været at følge Tour de France på tætteste hold og se holdene og mændene slide sig over stejle bjerge, mens jeg mageligt kan følge slagets gang afslappet i en liggestol.

Drømmeferien var i hus

Samtidig var de en god mulighed for at få set en masse af Frankrig, så min kone og jeg kunne her kombinere hver vores drømmeferie. Det skulle være i campingvogn, så vi nemt kunne komme frem og tilbage og finde steder at overnatte, men der måtte samtidig gerne være noget luksus involveret i det for os. Vi vidste, vi skulle bruge meget tid på vejene, og at vi også skulle kunne klare den bragende sol i smukke omgivelser hver eneste dag, og solcreme var nok ikke nok til at klare den opgave. Vi blev derfor enige om, at vi var nødt til at anskaffe os et fortelt, som vi kunne sidde i både på de store etaper, vi skulle se, men også når vi gjorde stop for natten og skulle hygge os sammen.

Det bedste på markedet

Vi fandt hurtigt ud af, at købet skulle foretages på http://www.teltmesteren.dk/letvaegtstelte/, for her kunne vi få et lufttelt med en lav vægt, til en god pris og i en enestående kvalitet. Selvom vi nærmede os højsæsonen, så kom teltet – med gratis levering – i god tid inden vi skulle køre mod Frankrig. Vi ringede til dem inden omkring leveringen, og de forsikrede os om, at det ikke var noget problem. Hvilket de beviste på overbevisende måde. Teltet er samtidig rigtig nemt at sætte op, så vi er klar længe inden rytterne kommer forbi, og det er bare at pakke det samme og køre videre, når vejene igen åbnes. Det telt var med til at køre det til den bedste tur, og jeg håber i så mig i fjernsynet.

Posted in: lufttelte