Køb nemt nyt fortelt via nettet

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har haft sådan en god oplevelse med teltmesteren.dk, som jeg gerne vil dele med jer andre. Jeg håber, at der også er nogle af jer, der kan få glæde af dem. Jeg skulle have et nyt fortelt her i sommers og faldt tilfældigt over teltmesteren.dk’s hjemmeside. De havde et stort udvalg af fortelte, og jeg blev derfor selvfølgelig straks interesseret. Jeg fandt et billigt fortelt, som jeg hurtigt bestilte hjem. 

Forteltet kom til tiden og var i en rigtig god kvalitet, præcis som der er havde stået på hjemmesiden. Jeg blev derfor meget glad, for jeg må indrømme, at jeg nogle gange er lidt skeptisk, når jeg handler på nettet. 

Jeg havde det med på sommerferie i tre uger, og det fungerede upåklageligt hele vejen. Det var nemt at slå og tage ned. Jeg har ellers været ude for, at andre fortelte kan være meget svære at sætte op. Man kan hurtigt ende med at bruge en god del af den første dag på det. 

Forteltet var også nemt at regulere. Vi havde heldigvis nogle dage, hvor det var dejligt varmt. Det gjorde, at vi havde brug for at få rullet nogle af siderne i forteltet op. Også det var meget nemt. 

Jeg kan derfor kun anbefale, at du køber fortelt hos teltmesteren.dk. Det er gode, store telte, der er billige og nemme at sætte op. Nu har jeg lige købt et telt og satser på at have det i mange år, men hvis jeg skulle ud at investere i et nyt fortelt, ville jeg klart handle hos dem igen.

Faktisk har jeg for nylig bestilt nogle af deres campingmøbler hjem. Jeg lagde mærke til, at de også her havde et stort udvalg og billige priser. Jeg var derfor ikke sen til at bestille et bord og nogle stole hjem. Så er vi klar til at tage på campingferie, når trangen melder sig. 

 

Posted in: fortelte