Køb letvægtstelte hos teltmesteren.dk

By:

Efter at jeg for et par år siden blev alene, var det i begyndelsen svært for mig at tage mig sammen til at komme ud af hullerne og være social. Jeg var simpelt hen blevet for indgroet i mine vaner, og alt for tilbøjelig til bare at sidde derhjemme, enten i haven, i stuen eller i køkkenet, og høre radio eller læse avis. Så skete der imidlertid det, at min søn og svigerdatter konfronterede mig med min asociale adfærd, og jeg er helt sikker på at det var det rette at gøre – også selvom det dengang virkede voldsomt intimiderende.

De foreslog, at jeg begyndte i aftenskolen, og evt. meldte mig ind i en senior klub. Da jeg altid har holdt af at rejse, tilmeldte jeg mig nogle rejseforedrag – og her blev jeg opmærksom på de mange muligheder, campinglivet kan tilbyde. Det har udviklet sig ganske meget siden min ungdom, må man sige!

Jeg hævede en del af min opsparing, og anskaffede en lille, fin campingvogn, som er ideel til én person. Nærmest samme eftermiddag var jeg i gang med at planlægge min første tur – en lille treugers rundrejse i Danmark og det nordlige Europa – da min svigersøn venligt gjorde mig opmærksom på, at jeg burde investere i et fortelt.

Nu er jeg kun mig selv, så det er vigtigt, at der er tale om et letvægtstelt, som jeg nemt kan sætte op alene. Hos http://www.teltmesteren.dk/letvaegtstelte/ fandt jeg præcis hvad jeg søgte: Et stort udvalg af fortelte, herunder letvægtstelte, som tilmed er billige, samtidig med at de holder en høj kvalitet. Her fandt jeg et letvægtstelt, som passer perfekt til min lille campingvogn, og jeg har absolut ikke fortrudt. Forteltet giver mig dobbelt så mange kvadratmeter – og det er en stor fordel, når jeg inviterer de andre single campister på campingpladsen ind til kaffe!

 

Posted in: letvægtstelte