Hvorfor et fortelt?

By:

De fleste campister, der camperer mere end bare én gang om året, nikker ja til, at man skal anskaffe sig et fortelt, hvis man går op i sin campering. Der er nemlig rigtig mange fordele ved at købe et fortelt til sine campingture – især hvis de er nogle af de ture, der er længere end bare en weekend.

Mere læ og plads

Rigtig mange af de campister, der kun tager på weekendture eller kun er af sted én gang om året, vælger kun at have et læsejl eller lignende med, da et fortelt kan tage lidt tid at sætte op og pille ned igen. Dette er også ganske fint, men er man passioneret omkring camping og nyder en god lang uge et eller andet sted i Danmark – eller verden for den sags skyld – vil man nyde meget godt af at have et fortelt.

For det første giver det masser af ekstra plads, hvilket er ganske rart, hvis man er afsted i en længere periode. Dette er også rart, hvis man er fastligger. Her fungerer campingvognen nemlig som et lille sommerhus, og så er det rart, at man har lidt ekstra plads at bevæge sig rundt på.

For det andet er man altid sikker på, at man har et sted at gå i læ med et fortelt, hvis det pludselig skulle blive regn- og blæsevejr. Det er rigtig træls kun at have campingvognen, hvis det en hel dag er regnvejr, da der ikke er meget plads at bevæge sig rundt på i campingvognen, hvis man er flere af sted.

Stort udvalg til gode priser

Teltmesteren har et stort udvalg af fortelte til både kørende campister og fastliggerne. Se mere her. Begge typer fortelte er af høj kvalitet, men prisen er ikke skyhøj af den grund. Tværtimod er prisen faktisk ganske lav, hvilket er utroligt, da teltmesteren handler med både Doréma og Walker, som er de to største hollanske producenter. Desuden er fragten også gratis, når man køber for mere end 1.000 kr., hvilket ikke ligefrem er svært, når det er fortelte, man er på udkig efter. Sidst men ikke mindst er leveringstiden ganske kort, det vil sige 3-5 dage, og man kan derfor sagtens lave sidste-øjebliks-køb.

Posted in: fortelte