Hvordan finder du det bedste fortelt?

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Efter mange år som campist skulle jeg mene, at jeg i al beskedenhed er blevet lidt af en ekspert i campingudstyr. Jeg har derfor lavet denne guide til, hvordan du kan finde et godt fortelt til din næste campingferie. Der er nemlig mange ting at holde styr på. Jeg har altid været glad for at købe fortelte hos teltmesteren.dk. Det er nemt og hurtigt, både at bestille dem og at få dem leveret. Det gør en travl hverdag meget nemmere. Alle teltene er af en god kvalitet, og du kan roligt bestille fra dem. Her er tre ting, du bør overveje, inden du bestiller fortelt.

Er du fastligger eller kan du lide at flytte dig?

Først og fremmest er det vigtigt, at du ser på, hvordan du holder campingferie. Hvis du er fastligger eller ofte bor det samme sted i flere uger af gangen, vil du have brug for en type fortelt. Det er et telt, der er stabilt og kan klare vind og vejr. Det er dog også et telt, der kan tage lidt længere tid at sætte op. Hvis du flytter meget rundt, har du brug for et telt, der er nemt at tage op og pille ned igen, men som måske ikke er lige så robust i forhold til vind og vejr. 

Hvor meget plads har du brug for?

Du skal også gøre dig klart, hvor stort et telt du skal bruge. Nogle fortelte er meget store, og du har endda mulighed for at lyne en ekstra tilbygning på. Det har du ikke med andre fortelte. Det kommer også an på, om der er nogle, der skal sove i forteltet, eller om forteltet udelukkende skal være et opholdsområde. 

Skal forteltet sidde på en campingvogn eller autocamper?

Der findes forskellige typer af fortelte til forskellige typer af køretøjer. Det er derfor en god ide, om du har undersøgt, at forteltet passer til dit køretøj. 

Posted in: fortelte