Fortelte fra teltmesteren.dk

By:

Campinglivet er ikke for tøsedrenge! E man alene om turen, skal man selv stå for alt det praktiske – optankning af bil, indkøb af campingudstyr, planlægning af rute, booking af campingplads, eventuelt kombineret med madlavning og opvask. Er man en gruppe eller måske en familie, kan man fordele opgaverne, men skal samtidig være indstillet på at tilbringe mange dage eller uger sammen i den samme bil og i den samme campingvogn, ihvertfald om natten. Med en charterrejse er man kun tvunget til hinandens selskab under selve transporten til og fra destinationen. Og hvis man vælger all inclusive, er den til tider trivielle madlavningstjans afløst af præfabrikerede buffet-måltider, så man ikke behver bymre sig om måltidets sammensætning. På campingferien er den gode stemning betinget af, at man faktisk kan fungere sammen som gruppe eller som familie. Og det er en kæmpe udfordring.

 

Derfor er det af allerstørste vigtighed, at der er lebensraum og frihed til alle. Og er man meget mere end to personer, er det så godt som umuligt at skaffe med en campingvogn alene. Hvis regnen siler ned, eller man af en eller anden grund har brug for en pause fra landevejen, er det en virkelig god idé at anskaffe et ordentligt fortelt.

 

Hvis du ikke har lyst til at investere spidsen af en jetjager i et godt og holdbart fortelt, er der hjælp at hente hos Teltmesteren.dk. Her finder du et stort udvalg af solide fortelte i virkelig høj kvalitet. Jeg er ovenud tilfreds med mit fortelt fra Teltmesteren.dk, som har holdt til flere sæsoners op- og nedtagning på familiens mange campingture. Forteltet er let at sætte op – det kan ungerne faktisk klare, mens de vokse forbereder madlavningen – det slutter 100% tæt og er særdeles veludluftet. Ungerne elsker at sove i det, og så kan de voksne å fred og ro, så vi er udhvilede til de næste ugers eventyr på vejene!

Posted in: fortelte