Find et godt fortelt, der er nemt at sætte op

By:

Jeg elsker at campere. For mig er det lig med total afslapning at køre til en campingplads med min campingvogn, komme på plads og så bare kunne slappe af og møde nye mennesker. Jeg bryder mig dog ikke om at bruge lang tid på at komme på plads. Mit fortelt skal være nemt at sætte op, så jeg hurtigt kan komme i gang med alt det sjove. Jeg har altid været glad for letvægtstelte fra teltmesteren.dk. De er utrolig nemme at sætte op og fylder ikke så meget, når de er pakket sammen.  

Alle teltene har et højt vandsøjletryk, så de kan holde noget regn ude. Vandsøjletrykket ligger typisk på 4000, hvilket som bekendt er en rimelig stor regnskylle. Hvis man er fastligger, er det dog nok smartere, at man vælger et andet fortelt. Teltmesteren.dk har flere mere robuste fortelte, der kan klare noget mere blæst. Det er rart at kunne forlade sine ting som fastligger og vide, at de er der, når man kommer tilbage. 

Letvægtsteltene er også nemme at udbygge, hvis man gerne vil have et anneks. Så kan man få noget mere plads på den måde. Annekset kan nemt lynes på i den ene side og bruges til opbevaring af bagage eller børnenes legetøj. Hvis man har en hund, kan det også være et godt sted for den at have sin plads.

Letvægtsteltene har alle en meget overkommelig pris. Man behøver derfor typisk ikke at spare op i hele eller halve måneder for at få råd til et nyt fortelt. Man kan også være heldig at finde et godt tilbud hos teltmesteren.dk. Det sker ofte, at nogle af deres fortelte er på tilbud. Så kan man være heldig at gøre et kup. Hos teltmesteren.dk har de også eb masse andet udstyr til campingferien, så man kan finde alt, hvad man skal bruge, hos dem.  

Læs mere på http://www.teltmesteren.dk/letvaegtstelte/ 

Posted in: letvægtstelte