Find dit næste fortelt hos Teltmesteren

By:

Hos Teltmesteren er du sikker på en god service fra start til slut. For det første byder deres online katalog på et bredt udvalg af fortelte fra markedets topmærker, og samtidig kan du modtage rådgivning og hurtig levering til meget fordelagtige priser. Nyd godt af Teltmesterens mangeårige erfaring med campinglivet, og forbered dit næste campingeventyr med et godt køb!

Fortelte til fastliggere og kørende campister

Teltmesteren har gennem mange år tilbudt danske campister et bredt udvalg af campingudstyr fra deres webshop. Her kan du starte op fra bunden, og tage hul på livet som campist med de helt rette produkter, eller du kan som erfaren campist udvide dit udstyr med moderne designs og smarte løsninger til campinglivet.

Kataloget byder både på fortelte til fastliggende campister og kørende campister. Holder du af at campe samme sted over en lang periode, vil det kræve noget andet af dit fortelt, end hvis du holder af fleksible rejser på farten, hvor forteltet skal pakke op og ned hyppigere. Under de enkelte modeller kan du læse mere om fordelene ved de enkelte typer af fortelte, ligesom du altid kan kontakte personalet hos Teltmesteren for gode råd og vejledning.

Smarte designs fra Doréma og Walker

Alle fortelte hos Teltmesteren kommer fra de hollandske producenter Doréma og Walker. Det er din garanti for holdbare telte i topkvalitet. Forteltene er fremstillet i slidstærke og vandafvisende materialer, som kan beskytte dig og familien mod vind og vejr i mange år fremover. De forskellige designs byder på forskellige indgange til din campingvogn, og du kan vælge den udformning, der bedst matcher dine behov for rummelighed i teltkabinen. Vil du bruge forteltet til ophold eller opbevaring? Find det design, der bedst matcher dine behov.

Med mulighed for at lyne sidevæggene op og ned, kan du skabe det optimale klima og god udluftning under din campingferie. Kig forbi kataloget og find din favorite blandt deres Doréma og walker fortelte.

 

 

Posted in: Uncategorized