Et oppustelig telt gør dig mere fleksibel

By:

Ønsker du at være fleksibel på din campingtur, så skal du vælge et letvægtstelt. Flytter i rundt fra campingplads til campingplads eller skal i kun afsted i en kort periode? Så er det oplagt at være fleksibel og hurtigt kunne sætte sit telt op. Dette er muligt med et letvægtstelt.

Hos Teltmesteren.dk har de et godt udvalg af letvægtstelte heriblandt oppustelige telte. Disse er generelt lette at sætte op og tage ned, men har deres begrænsninger, når det gælder om, hvor meget de kan tåle af regn og blæst i forhold til universaltelte. Dette gælder for alle mærker på markedet. Det anbefales at vælge et letvægtstelt med vandsøjletryk 4000, da det kan klare flere regnbyger end dem med vandsøjletryk 2000 og 3000.

Blandt mulighederne hos Teltmesteren.dk er den super cool model StarCamp Futura 330. Dette passer til campingvogne med en højde på 235 til 255 cm. Teltet har en bredde på 330 cm og en dybde på 250 cm. Størrelsen er 150 x 200 cm med sovekabine. Teltet er lavet i extra stærkt Weathertex 4000 mm polyester, og er PU belagt. Stativet er i glasfiber og stål. Vægten er 21 kg. Der er dør i begge sider og på fronten kan alle sider rulles op. Fantastisk lækker mulighed hvor prisen blot er kr. 3.3375,- En anden mulighed er Mistral All Season. Her får du for blot kr. 4.700,- et super rejsetelt i en kvalitet, som er meget bedre end de traditionelle letvægtstelte. Teltet er lavet i polyester Ten Cate All Season. Teltet er 300 cm bredt og 250 cm dyb og vejer blot 16,5 kg. Mistral All Season kommer desuden med skumpuder ind mod vognsiden, som sikrer en optimal tæthed mod vognen.

Er du villig til at investere lidt mere, så kan du vælge Magnum Air All Season. Her er der tale om en model, der løbende er blevet udviklet. Teltet er blandt andet forsynet med et nyt genialt oppusteligt luftkanal-system, der sikrer lynhurtig og legende let opsætning. Teltet er helt uden stænger bortset fra de medfølgende trykstænger, som bruges til at presse skumgummipuderne mod vognsiden. Der er ganske enkelt tale om en helt ny generation af oppustelig telte, der virkelig er let at sætte op. Men der er flere rigtig gode muligheder for letvægtstelte via Teltmesteren.dk og helt sikkert en mulighed, der passer til dit behov.