Det vigtigste på en campingferie

By:

Det vigtigste på en campingferie

Jeg ved, at de fleste af os forbinder camping med glade og gode stunder, hvor strand, is, grill og badetøj unægteligt hænger sammen – og det er uanset, om det er camping i Danmark, Norge eller Sydeuropa. Men derudover så forbinder vi det også med andre, dejlige ting – essentielle ting, som er med til at gøre vores campingferier bedre. Her håber jeg at inspirere lidt til at huske de vigtigste valg, til når du skal afsted.  

 

Det rette fortelt

Et fortelt hører unægteligt med til en god campingferie. For campingvognens fortelt er centrum for de fleste af vores ferier, netop fordi det er her, vi returnerer til, fordi det i den weekend, uge eller måned er vores hjem. Det er her, vi spiser, det er her, vi spiller, og det er i forteltet, vi byder gæsterne velkommen til at sidde ned og spise med.  

Selv camperer vi et par uger hvert år, og derfor benytter vi os af et normalt, klassisk fortelt. Jeg købte det hos Teltmesteren.dk, hvor de har et stort og bredt udvalg af fortelte til de bedste priser, du kan finde. Vigtigt er det dermed, at du finder et fortelt, der dækker dine behov, som afhænger af hvor, hvor længe og hvornår på året du camperer.

 

Familiens yndlingsspil

Det næste punkt giver lidt sig selv, for naturligvis skal familiens yndlingsspil med på campingturen. For når det ikke længere er spisetid, badetid eller minigolf-tid, så er det spiltid. Så vær sikker på, at du får pakket alle de rette spil, så familien kan holde sig samlet over en hyggelig stund i det flakkende lys.

 

Gør køreturen nemmere

Sidste punkt, som skal være med til at gøre campingturens værste tidspunkter lidt mere fordøjelige, er, at du skal huske at tage ting med til køreturen, som gør det lidt nemmere. Det betyder, at der skal medbringes nok opladere til, at alle kan holde telefonerne kørende, det betyder gode film til skærmen til børnene, og det betyder rigeligt med snacks. Så skal I nok komme igennem køreturen.

Posted in: fortelt