Det rette fortelt til førstegangscampisten

By:

Det rette fortelt til førstegangscampisten

Det er meget sjældent, at der er ét valg, som kan gøre os alle glade. Vi er mange, som har forskellige præferencer, som har forskellige vaner, lyster og forskellige traditioner og behov. Med andre ord så er vi alle forskellige, hvilket også kommer til udtryk i antallet af fortelte, som er til rådighed for campister. For vi camperer på forskellige måder alle sammen, og der skal således også være fortelte til enhver smag. Så hvordan camperer du typisk? Og hvilket fortelt bør du dermed vælge til din campingvogn?

 

Hvis du er førstegangscampist, så er det først og fremmest vigtigt ikke at lade sig afskrække af, hvor mange former for fortelte og lignende, der er til rådighed. Her er det vigtigt, at du holder tankerne, hvor de skal være, og at du er reel omkring din situation. For er det nødvendigt at købe det største og bedste telt, når nu det er første gang, du skal sydpå?

 

Teltet skal dække dine behov

Det vigtigste med et fortelt er, at det kan dække dine behov. Så hvad forventer du at bruge dit fortelt til? Hvis du regner med at bruge de fleste dage og timer omkring dit fortelt, imens du slikker sol nede sydpå, så skal du nok gå efter et fortelt, som er ganske universelt både med hensyn til plads, vejr og opstilling.

 

Regner du derimod med at tilbringe lidt flere timer i bilen med campingvognen spændt bagpå, således at I har chancen for at se meget mere af landet og mange forskellige campingpladser, jamen så skal du nok nærmere kigge efter de mere funktionelle telte, som er nemme og lette at slå op. Det kunne eksempelvis være letvægtstelte eller oppustelige telte. Sådanne telte kan du eksempelvis finde her: http://www.teltmesteren.dk/letvaegtstelte/. Linket tager dig til Teltmesteren.dk’s webshop, hvor du og dine behov er i fokus – så herfra kommer du med sikkerhed hjem med det rette fortelt.