Dækker dit fortelt dine behov?

By:

Som stor campingentusiast og campinginteresseret generelt, så ser man mange forskellige mennesker rundt omkring på pladserne om sommeren. Mange, som for en garvet campist tydeligvis er afsted for første gang, og mange, som ikke har helt styr på deres sager. Ikke ét negativt ord om dem, for der er en første gang til alting.

 

Men nogle gange, så er det bare tydeligt, hvordan folk ikke har overvejet deres køb – og det er især, når det kommer til deres fortelte. Lur mig, om der ikke er en sælger eller to et sted, som nemt lige laver en ekstra skilling ved at sælge et dyrere fortelt, som kan langt mere, end familien eller parret har behov for.

 

Mange forskellige slags fortelte

For der er mange forskellige slags fortelte. Nogle er bedst til fastliggere, andre er bedst til et lidt hårdere klima, eksempelvis Norge, mens en helt tredje slags, som er lidt lettere og mindre robust, sagtens kan dække behovene, som mange feriecampister har. Her tænker jeg i særdeleshed på letvægtstelte.

 

For selvom letvægtstelte ikke er den meste robuste type, så kan de sagtens holde til vind og vejr. Sørg bare for, at det har et vandsøjletryk på 4000, så det kan klare kraftige byger. Et letvægtstelt er nemt at slå op og ned og er således oplagt til de campister, som er på kortere ture, eller som flytter meget rundt. Det kunne komme mange til gode at erhverve sig sådan et, så man ikke står med et dyrt og alt for stort telt, som dækker meget mere end ens behov.

 

Uanset hvad du leder efter i form af telte, så kan du i øvrigt finde det hos teltmesteren.dk. Her har de teltet til dig, uanset om det er et letvægtstelt, vintertelt eller universaltelt. De har de bedste priser og har god service og levering. Her handler jeg selv – hovedsageligt fordi de har et enormt fokus på kunden og på, at jeg får det helt rette telt med hjem.

Posted in: letvægtstelte